Uusi Greip 10 vie IPR-johtamisen mahdollisuudet uudelle tasolle

Aika: Torstai 15.6.2023 klo 9.00-10.00

Paikka: Virtuaalinen

Greip-tuoteperhe uusiutuu parhaillaan vauhdikkaasti ja haluamme nyt ennakkoon kertoa, mitä tuleva syksy tuo tullessaan.

Kesän jälkeen julkaistava uusi Greip 10 sisältää suurempia ja pienempiä parannuksia valikoituihin teemoihin; uuden käyttöliittymän, parannuksia käytettävyyteen, kommunikaatioon ja budjetointikykyyn.

Jatkossa Greip tarjoaa useita uusia mahdollisuuksia tehostaa IPR-asioiden hoitoa ja hallinnointia. Greipin käyttöliittymää on tehostettu, kommunikaatiolle tarjotaan uusi kevyempi ja selkeämpi vaihtoehto, sähköpostien saamista osaksi Greip-kommunikaatiota on automatisoitu ja ennusteisiin tarvittavia tulevia kuluja voi paremmin syöttää case-tietoihin. Tämä on lähtölaukaus uudistuksien sarjalle, joita tuleva Greip 10 tulee tarjoamaan seuraavien vuosien aikana moderniin IPR-johtamiseen. Greip-yhtiön tavoitteena on jatkossa julkaista säännöllisesti parannuksia uuden sukupolven tuotteeseen. 

Asiantuntijamme HeikkiAleksanteri & Maiju kertovat uudistuksen taustoja ja tulevaisuuden visiota, avaavat teknologisia ratkaisuja sekä tarjoavat käytännön vinkkejä ratkaisun toiminnallisuuksista. Webinaarissa tarjoamme myös kierroksen Greip 10:ssä demoilun merkeissä. Syyskuussa kaikki esitelty on asiakkaidemme käytössä.

Tämä webinaari pidetään suomeksi. 

Ilmoittaudu webinaariin alla olevan linkin kautta. Saat henkilökohtaisen linkin ennen tapahtumaa. Tallenne lähetetään kaikille ilmoittautuneille.

Lisätietoja webinaarista: anu.flink@berggren.fi

Lähde: https://www.berggren.eu/webinaari-uusi-greip-10